Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Csilingelő 4. szám

2015.05.04

| Menüpont: Nyitóoldal

csilingelo.jpgMegjelent a Csilingelő 2015. évi (III. évfolyam 4. szám). A Csilingelő legújabb kiadásában olvashat a Nyári Oratóriumi Táborról és azon való részvételről az első osztályt már befejező általános iskolás gyerekek számára.

 

Csilingelő

2015.02.21

| Menüpont: Nyitóoldal

| Fényképek: Don Bosco égi szül.nap

csilingelo.jpgMegjelent a Csilingelő 2015. február-márciusi száma, benne Ferenc pápa nagyböjti levelével. A Csilingelő legújabb számában az alábbiakat olvashatja: a keresztútjárás eredete, tartalma, tíz ötlet a böjtölésre, hogyan böjtöljünk a modern világban, Romano Guardini: Örökmécs c. írása, mozaik, az egyházközség márciusi rendezvényei.

 

 

Szent István Rádió

2015.02.16

| Menüpont: Nyitóoldal

| Fényképek: Szent_István_Rádió

szt_istvan_radio.jpgA Szent Család Plébániatemplomba 2015. február 20-án ellátogatott a Szent István Rádió szerkesztősége szinte minden szerkesztő munkatársával. A Szent István Rádió bemutatkozó műsorában találkozhattunk a rádió munkatársaival, a találkozót keretező műsorban pedig a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium tanáraival, diákjaival és énekkarával. A bemutatkozó műsort követően szentmise volt a Szent Család Plébániatemplomban. A közönségtalálkozó kellemes agapéval ért véget.

A Szent István Rádió és Televízió weblapjait itt éri el: http://www.szentistvanradio.hu http://szentistvantv.hu

 

Napi evangélium

2015.02.09

| Menüpont: Nyitóoldal

| Fényképek: Képek Jézusról

biblia-2.jpgKedves Testvérünk! Bizonyára ön is érzi néha magát olyan fáradtnak,hogy még a Bibliáért sem képes elmenni a könyvespolcig. Ha éppen a számítógépe előtt ül, csak kattintson ide, és rögtön olvashatja a napi evangéliumot! http://www.evangelium365.hu/

 

Régi papjaink, káplánjaink

2015.02.08

| Menüpont: Nyitóoldal

| Fényképek: Képek Jézusról

medvegy.jpgBejegyzésünkben a kazincbarcikai plébániák már nem itt szolgáló papjairól, később káplánjairól olvashatnak rövid életrajzi adatokat, megjelölve Kazincbarcikán eltöltött szolgálati idejüket, felsorolva szolgálati helyeiket. Bemutatjuk egy-egy fotójukat is, hálásan köszönjük, ha valaki jobb minőségű fényképekkel tud a segítségünkre lenni.