Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Édesség-adomány a TESCO-tól

2016.01.21

Bosco Szent János, vagyis Don Bosco életét olvasgatva számos jótevővel találkozhatunk, akik megérezték, hogy „jót tenni jó”, s ezért valamilyen módon hozzájárultak a fiatalok megmentése és nevelése érdekében végzett munkájához. Akadtak közöttük tehetős és kevésbé tehetős emberek, akik mind azzal segítettek, ami épen rendelkezésükre állt, anyagiakkal, kétkezi munkával, ügyek intézésével. Mi magunk is tapasztalunk hasonlót.

tesco_adomany_cikk.jpgJúlius második hetében a Tesco Globál Áruházak Zrt. megkereste alapítványunkat és 14 banános doboznyi édességet, főként csokoládét ajánlott fel több százezer forint értékben a táborokban résztvevő gyermekek számára. Ennek az adománynak köszönhetően minden ezt követő táborban értékes díjakért versenghettek a gyerekek, és senki sem maradt ajándék nélkül. Ám a nagy mennyiségű édességből még a tanévre is jutott, így a hétköznapi oratóriumban megforduló gyerekeknek még heteken keresztül jutott a finomságokból.

Az adománynak hála nagyobb lehetőségünk nyílt a gyerekek jutalmazására, amely motiváló szerepet játszott abban is, hogy a gyerekek mindenféle tevékenységbe örömmel vessék bele magukat és egymásra odafigyelve küzdjenek a csapat sikeréért.

Hálásan köszönjük a Tesco Globál Áruházak Zrt.-nek, hogy fontosnak tartják, és támogatásra méltónak ítélik a gyerekekkel és fiatalokkal folytatott munkánkat. Bízunk benne, hogy amennyiben lehetőségük lesz, a továbbiakban is támogatják a nevelésnek azt a formáját, amivel a jóra igyekszünk vezetni.

 

Kirner Gábor SDB.

tanár, Szalézi Szent Ferenc Gimnázium 

 

A mappában található képek előnézete Édesség_adomány