Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Karitasz Bál_2015

2015.02.05

dscn2708.jpgKatolikus jótékonysági bál 2015

2015. február 7-én 19. alkalommal került megrendezésre a Katolikus Jótékonysági Bál, ahol több mint 250 vendég érezhette jól magát ezen az estén.

A vendégek köszöntése és Andrásfalvy János szalézi atya beszéde után az est háziasszonya ismertette a bál programját, mely ez alkalommal is nyitótánccal kezdődött. Hollósi Brigitta és Cservenyák Gábor Áron előadásában egy angolkeringő nyitotta meg a bált, majd az Egyházközség Ifjúsági ének-és zenekara következett két produkcióval.

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium 9. nyelvi osztálya egy látványos szalagos produkciót mutatott be. A gimnázium bővelkedik zenei tehetségekben, melyet a következő előadás is alátámasztott. Három ismerős lány, Csiszárik Kata, Horváth Anna és Hilóczki Zsuzsi pár perces utazásra hívta a közönséget a kalózok és a varázsfények világába. Tompa István kántor úr is megörvendeztette egyéni énekével a megjelent vendégeket, majd a táncpáros ezúttal latin versenykörrel készült és tovább fokozta a báli hangulatot.

A vendégek kívánságára hívták meg ismét a zenész Molek Csongort, aki ezúttal is gondoskodott a jó hangulatról. A bál kulturális műsora után Vitális Gábor atya köszöntője és egy pohár pezsgő, formálisan is megnyitotta az idei jótékonysági bált.

A vacsora előtt, melyet idén is Lempochner Zsolt Úr irányításával a HBH söröző és étterem szakácsai készítettek el, keresztény szokás szerint imádkoztak a kedves vendégek Vitális Gábor atya vezetésével. Az ima előtt lehetőség nyílt arra is, hogy Vitális Gábor atyát felköszöntsék, aki pár nappal ezelőtt ünnepelte születésnapját. Az ízletes vacsora után hajnali 4 óráig táncolhattak a vendégek, akik egy kis pihenésképpen csoportos játékban is részt vehettek. A TOTÓ szelvények megoldását 21 óráig várták a szervezők.

Éjfélkor tombolasorsolás vette kezdetét, ahol a bál szponzorai sok értékes tárgyat ajánlottak fel, amit hálás szívvel köszönünk. A kedves vendégek egészen hajnali 4 óráig táncolhattak, a megszokott báli hangulat ezúttal sem maradt el. Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek, akik segítettek, vagy bármilyen formában hozzájárultak a bál sikeres megrendezéséhez!