Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Áprilisi játéknap a barcikai Don Bosco oratóriumban

2016.05.03

Április 23-án játékos délután került megrendezésre, ami most a plébánia helyett a Don Bosco Iskola Oratóriumában volt. Tibor testvér és Edl Kati néni voltak a főszervezők. A gyerekek nagyon jól érezték magukat.

jateknap_2016_04_sz.jpg

Amint beértek az iskolába a gyerekek egy labirintussal kellett bekötött szemmel megbirkózniuk, ezután át kellett küzdeniük magukat egy pókhálón, melyet mi kötöztünk az ajtóra, utána pedig akadálypályán mentek végig.

 

 

Ezt követte a közös ima a háborúban szenvedőkért, majd Boldog El Pelé, a cigányok védőszentjének megismerése, és a kvíz, ahol sok jó válasz született. A fiatalok tehát csapatokban tehették próbára ügyességüket. Ezután a sorverseny jött, ahol mindenki nagyon ügyes volt. A sorversenyben zsákban futásban csaptak össze a csapatok, valamint sok más ügyességi feladatban.

Felejthetetlen élmény volt pl. az aszfalt rajzverseny, ahol a gyerekek szívük gazdagságából ajándékoztak művészi alkotásokat. Közben mindenki kedvére falatozhatott, mert a karitász tagok finom szendvicseket készítettek.

 

Végül az összesítés és eredményhirdetés következett, ahol:  I. helyezést ért el Alexa Bence és csapata, II. helyezett lett Tarr Gergő és csapata, III. helyezett Gál Martina és csapata, IV. helyezett Alexa Máté és csapata, V.helyezett Hamza Andrea és csapata. A díjak átadása után közös imával zártuk a programot.

Jó volt !

 

Hamza Andrea, Don Bosco Iskola érettségiző tanulója

 

A mappában található képek előnézete Játénap 2016. április