Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Játék délután Szent Teréz Anya tiszteletére

2016.10.05

jatek_delutan.jpg2016 szeptember 24-én a kazincbarcikai plébánián megrendezésre került a játékdélután, amit már nagyon vártunk.

 

Fél 3 felé elkezdtek gyülekezni a gyerekek, akiket Tibor testvér, más szaléziak és az animátorok vártak és egészen 4 óráig lehetett kézműveskedni, aszfalt rajzolni, focizni és hasonló dolgokat csinálni. Az animátorok rövid jelenetet adtak, amiben megjelent Teréz anya ruhájában is egy animátorlány, Karolina. Az animátorok már előtte is készítettek vicces, beharangozó videót.

 

Majd bevonultunk a templomba, ahol énekeltünk, majd Teréz anyáról láthattunk videót, dramatizált képregényt, majd a három vendég, Teréz Anya nővérei mondták előre a hit, remény, szeretet „üdvözlégy”-eit.

 

A templom után lehetett maradni, és néhányan beszélgettünk a nővérekkel. Elmondták, hogy Magyarországon 3 olyan hely van, ahol nővérek laknak: Budapest, Érd és Miskolc. Meséltek arról hogyan jutnak el az örök fogadalomhoz. A végén mindenki kapott egy ajándékot, egy-egy medált.

 

Amikor kimentünk a templomból már uzsonna volt, nagyon finom volt, és közben kezdetét vette a vetélkedő, ami összesen 7 állomásból állt. A feladatok mind nagyon jók voltak, és a győztesek jutalmat kaptak. Nagyon jól érezte magát mindenki. J

 

 

Molnár Vanessza és Daniella