Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Katolikus Karitász Bál - Kazincbarcika 2018

2018.03.05

A Hollósiné Vadász Csilla, az est háziasszonya konferálta végig a színvonalas műsort. Először a Haszon Gyula úr fanfárja harsant föl, majd Andrásfalvy János atya, a karitász vezetője köszöntötte a megjelent vendégeket, majd Vitális Gábor, plébános és tartományi vikárius atya szavai következtek. A színes, színvonalas műsort közel 300 ember látta, halotta. Közreműködött a Flash táncstúdió, nagyon ügyesek voltak a gyerekek. A Güsch együttesnek is nagyon örültünk. Természetesen szerepeltek még az ifjúsági ének és zenekar kiváló, különböző stílusú számokkal. Tompa István bácsi és barátai örökös tagjai a bálnak. Külön színfoltnak számított, hogy Robi atya, Tibor testvér és Péter testvér szívet melengető vallásos gitáros éneket adtak elő. Végül Hollósi Brigitta és Cservenyák Gábor Áron táncukkal kápráztatták el a résztvevőket, közben az est háziasszonya bejelentette küszöbön álló esküvőjüket.

Ahhoz, hogy bírjuk az egész éjszakát megvacsoráztunk, majd boldog forgatagban ropták a táncot kicsik, nagyok, különböző korosztályok egyaránt. A totó sorsolása után éjfélkor jött aztán az igen gazdag tombola, majd a tánc és mulatság egészen hajnalig.

A legnagyobb köszönet azokat illeti, akik most itt nem kerülnek felsorolásra, mivel nem szerepeltek a műsorokban, de akik a Katolikus Karitász évtizedek óta töretlenül szorgos tagjai, és akik nélkül ebből a februári álomból semmi nem valósult volna meg.  Isten áldja meg őket!

            Nagy Anikó és Pirkóné Éva

 
 

 

A mappában található képek előnézete Katolikus Karitász Bál - 2018