Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

ESEMÉNYEK

Cikkek

Contini-varázslat

2015.07.27

2015-07-22-18.26.16.jpgA Magyar Continental Singers tini korú (10-16 évesek) csapata, a Contini országos turnéjának egyik állomásaként városunkban, Kazincbarcikán vendégszerepelt 2015 júliusában.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: ESEMÉNYEK

Csilingelő 6. szám

2015.07.14

csilingelo.jpgJúlius 22. Szent Mária Magdolna emléknapja. - Visszatekintő: Nyári oratórium - Egyházközösségünk aktuális kishírei: Családos tábor ; Plébániakerítés-adakozás ; Keresztút ; Mérföldkőhöz érkezett a kivitelezés ; Szentkúti zarándoklat - Programajánlat: Szalézi Partfesztivál ; Lelkigyakorlat - Naptár 

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: ESEMÉNYEK

A legfinomabb pizzatészta

2015.06.17

pizza-keszitese.jpgA Nyári Levél 2015-ben említett pizzatészta elkészítési módja.

(A Nyári Levél 2015 letölthető a Nyári receptek menüpontban)

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: ESEMÉNYEK | Fényképek: 200 km + Don Bosco

Csilingelő 5 szám

2015.06.10

csilingelo_kicsi.jpgMegjelent a Csilingelő 5. száma.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: ESEMÉNYEK

Szalézi nyári tábor

2015.05.21

barcikaiszaleziak_farny_1.jpgSzalézi nyári tábor 14-17 évesek számára

A Szalézi Társaság nyári tábort szervez az idén, amelynek helyszíne Péliföldszentkereszt, időpontja 2015. július 19-22. Az új szalézi tábor és fesztivál, a Bosco Fest szeretettel vár minden 14-17 éves fiatalt. Az esemény mottója: „Egy Bosco köt össze.

Kazincbarcikán, Nyári Oratóriumi Tábor

Idén Don Bosco születésének 200. évfordulóján is megtartjuk a Nyári Oratóriumi Tábort az első osztályt már befejező általános iskolás gyerekek számára. (A 15 év feletti diákokat segíteni várjuk.) Helyszín: Római Katolikus Plébánia Kazincbarcika, Dózsa György utca 35.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: ESEMÉNYEK

Csilingelő 4. szám

2015.05.04

csilingelo.jpgMegjelent a Csilingelő 2015. évi (III. évfolyam 4. szám). A Csilingelő legújabb kiadásában olvashat a Nyári Oratóriumi Táborról és azon való részvételről az első osztályt már befejező általános iskolás gyerekek számára.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: ESEMÉNYEK

Csilingelő

2015.02.21

csilingelo.jpgMegjelent a Csilingelő 2015. február-márciusi száma, benne Ferenc pápa nagyböjti levelével. A Csilingelő legújabb számában az alábbiakat olvashatja: a keresztútjárás eredete, tartalma, tíz ötlet a böjtölésre, hogyan böjtöljünk a modern világban, Romano Guardini: Örökmécs c. írása, mozaik, az egyházközség márciusi rendezvényei.

 

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: ESEMÉNYEK | Fényképek: Don Bosco égi szül.nap

Szent István Rádió

2015.02.16

szt_istvan_radio.jpgA Szent Család Plébániatemplomba 2015. február 20-án ellátogatott a Szent István Rádió szerkesztősége szinte minden szerkesztő munkatársával. A Szent István Rádió bemutatkozó műsorában találkozhattunk a rádió munkatársaival, a találkozót keretező műsorban pedig a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium tanáraival, diákjaival és énekkarával. A bemutatkozó műsort követően szentmise volt a Szent Család Plébániatemplomban. A közönségtalálkozó kellemes agapéval ért véget.

A Szent István Rádió és Televízió weblapjait itt éri el: http://www.szentistvanradio.hu http://szentistvantv.hu

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: ESEMÉNYEK | Fényképek: Szent_István_Rádió

Napi evangélium

2015.02.09

biblia-2.jpgKedves Testvérünk! Bizonyára ön is érzi néha magát olyan fáradtnak,hogy még a Bibliáért sem képes elmenni a könyvespolcig. Ha éppen a számítógépe előtt ül, csak kattintson ide, és rögtön olvashatja a napi evangéliumot! http://www.evangelium365.hu/

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: ESEMÉNYEK | Fényképek: Képek Jézusról

Régi papjaink, káplánjaink

2015.02.08

medvegy.jpgBejegyzésünkben a kazincbarcikai plébániák már nem itt szolgáló papjairól, később káplánjairól olvashatnak rövid életrajzi adatokat, megjelölve Kazincbarcikán eltöltött szolgálati idejüket, felsorolva szolgálati helyeiket. Bemutatjuk egy-egy fotójukat is, hálásan köszönjük, ha valaki jobb minőségű fényképekkel tud a segítségünkre lenni.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: ESEMÉNYEK | Fényképek: Képek Jézusról