Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Contini-varázslat

2015.07.27

contini01.jpgKözvetlen, felszabadult, abszolút egymásra és közönségükre hangolt, fegyelmezett fiatalokat ismerhettünk meg a személyükben, akik egy este erejéig teljesen elvarázsoltak bennünket.

Vidám zenéjükkel, mélyen elgondolkodtató dalszövegeikkel, magával ragadó táncaikkal és előadásmódjukkal hamarosan a környékbeli házak lakóinak a figyelmét is magukra vonták, nem beszélve a jelenlévő közönségről, akik elbűvölve hallgatták, nézték műsorukat.

Érzések végtelen skáláját csiholták ki közönségükből: átélhettünk az este során visszafojtott sírást és lelket megtisztító könnyeket, szomorúságot és felszabadultságot, bánatot és örömöt, borzongást és megkönnyebbülést, csüggedtséget és végtelen eufóriát…

Dalaik szövege és előadásmódjuk sziklaszilárd, óriási hitről és Istenbe vetett feltétlen bizalomról tettek tanúbizonyságot, jövőnkre vonatkozó reménységet öntve mindannyiunkba.

Hömpölygött-áradt felénk másfél órán keresztül a szeretet-folyam, Isten önzetlen szeretete, ami a mai estén ezen fiatalok közvetítésével jutott el hozzánk, mi pedig tehetségünkhöz mérten kitártuk szívünket-lelkünket előtte.2015-07-22-19.19.22.jpg

Ha korábban nem is, ezen az estén egyértelművé válhatott a számunkra, hogy Isten feltétel nélkül és végtelenül szeret bennünket, szívünkbe égette pecsétjét, mindennapi félelmeink és szorongásaink bilincsei lehullhatnak az Ő kegyelméből, csak bízzunk Benne.

Ezek a fiatalok első ránézésre hétköznapiaknak tűnnek, mégsem azok. Sokan közülük már évek óta visszatérő tagjai az együttesnek. Kora tavasszal már megkezdik alapos és lelkiismeretes felkészülésüket, hogy nyaranta heteken keresztül minden ember számára hirdessék az Evangéliumot, Isten jóságos szeretetét, nem kevés lemondást, áldozatot vállalva saját maguk és családjaik részéről egyaránt. Kívánjuk, hogy mindig maradjatok ilyen derűsek és vidámak életetek további részében is, és őrizzen meg Benneteket a Jóisten töretlen hitetekben!

Hála és köszönet illeti ezért elsősorban az Urat, aki idevezérelte őket városunkba, sok-sok örömet, reménységet, szeretetet és derűt csempészve szürke hétköznapjainkba magával ragadó előadásmódjukkal.

contini02.jpgKöszönet továbbá Vitális Gábor SDB atyának, aki figyelmes házigazdaként kezdettől fogva támogatta a csapatot, a HBH Bajor Sörháznak a bőséges és finom ételekért, és végül, de nem utolsó sorban a háttér-imákért, melyek segítették előrevinni a fiatalokat az esetlegesen felmerülő nehézségek ellenére is.  A Jóisten fizesse meg mindnyájuknak sokszorosan!

Kedves Fiatalok! Jövőre visszavárunk Benneteket!

Aki pedig még hamarabb részese szeretne lenni újra a csodának vagy most először nézné meg őket, akkor egy jó hír: a felnőtt csapat idén augusztus 29–én, Miskolcon tartja 30 éves jubileumi koncertjét. Hívnak, várnak szeretettel mindenkit!

Molnár Anna és Smolnicki Beáta