Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Szalézi nyári tábor

2015.05.21

barcikaiszaleziak_farny_1.jpgSzalézi nyári tábor 14-17 évesek számára

A Szalézi Társaság nyári tábort szervez az idén, amelynek helyszíne Péliföldszentkereszt, időpontja 2015. július 19-22. Az új szalézi tábor és fesztivál, a Bosco Fest szeretettel vár minden 14-17 éves fiatalt. Az esemény mottója: „Egy Bosco köt össze.

A program szerves részét képezi a mottó és a téma kifejtése, valamint számos választható szabadidős tevékenység. A reggeli indítást követően a délelőttök inkább az alkotó és szellemi műhelyekkel, míg a délutánok a strandolással, sportolással, bajnokságokkal fognak telni. Az esti programok táncházat, élő zenét, tábortüzet, éjszakai  játékot, hajnali túrát ígérnek. A helyszín varázsához tartozik a templom, a kálvária, az elszigeteltségből fakadó csend, a természetvédelmi terület szépségei és az élő szalézi mű, amely itt kezdődött el hazánkban már több mint száz éve. A programot Ábrahám Béla tartományfőnök atya vezeti a Szalézi Ifjúsági Mozgalom fiataljaival. 

A 7-11. osztályt befejezett fiatalok számára a részvételi költség 5.000 Ft. Jelentkezni a www.szalim.hu/boscofeszt  oldalon keresztül egy űrlap kitöltésével lehet.

Bővebb információt a táborral kapcsolatban a www.szalim.hu oldalon találhatnak az érdeklődők.

 

Kazincbarcikán, Nyári Oratóriumi Tábor

BicentenáriumIdén Don Bosco születésének 200. évfordulóján is megtartjuk a Nyári Oratóriumi Tábort az első osztályt már befejező általános iskolás gyerekek számára. (A 15 év feletti diákokat segíteni várjuk.) Helyszín: Római Katolikus Plébánia Kazincbarcika, Dózsa György utca 35.

További tudnivalók itt:  http://barcikaiszaleziak.pe.hu