Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Évközi 21. hét

2022.08.24

Évközi 21. hét, 2022. augusztus

 

 

 

 

 

 

 

 

HIRDETÉSEK
2022.08.21. - 2022.08.28.
 
 1. Megköszönjük mindazoknak, akik az augusztus 20-i ünnepi szentmise megünneplésével kapcsolatban bármilyen módon segítettek, közreműködtek. Isten fizessen meg minden segítő szándékot!  
 2. Augusztus 25-én ünnepeljük a SZENT CSALÁD-TEMPLOM FELSZENTELÉSÉNEK 15. ÉVFORDULÓJÁT. Ezen a napon, tehát augusztus 25-én (csütörtökön) 18:00 órakor hálaadó szentmisét mutatunk be a Szent Család -templomban. Főcelebráns: főtisztelendő Iváncsy Balázs c. kanonok, abasári plébános lesz.
  Program szerint:
  - 17.00-kor rózsafüzért imádkozunk
  - 17.30-kor ünnepi esti dicséret
  - 18.00-kor ünnepi szentmise
  A mise után a harangtorony mellett kis agapét tartunk, erre az alkalomra kérjük a kedves hívek sütemény adományait! 
 3. Előre hirdetjük, hogy szeptember 4-én vasárnap a 9 órai diákmisén tartjuk Veni Sancte szentmisét, melyben a tanév kezdetén a hitoktatásért, a hittanosokért,  a családjaikért, a hitoktatókért is imádkozunk és kérjük a Szentlélek segítségét a közös munkánkhoz. Ebben a szentmisében megáldjuk a gyermekeket, a tanodás és oratorista gyermekeket. A táskákat és a tanszereket az oltár elé kérjük elhelyezni szentmise előtt. Jöjjünk minél többen!
 4. Előre hirdetjük, hogy szeptember 7-én szerdán 16:30-tól várjuk a már tavalyi évben is hittanra járó elsőáldozókat a plébániára. Az elsőáldozás ünnepe idén szeptember 25-én a 9 órai diákmisében lesz megtartva.
 
 
Heti szentjeinkről, egyházi ünnepeinkből
 
Hétfőn: Boldogságos Szűz Mária Királynő emléknapja
Kedden: Limai Szent Róza emléknapja
Szerdán: Szent Bertalan apostol ünnepe
Csütörtökön: Szent Lajos király emléknapja
Szombaton: Szent Mónika emléknapja
 
 
Végül szeretettel köszöntjük a héten névnapjukat, születésnapjukat és egyéb fontos évfordulójukat ünneplő kedves testvéreinket!