Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Évközi 22. hét

2022.08.28

Évközi 22. hét, 2022. augusztus - szeptember

 

 

 

 

 

 

 

 

HIRDETÉSEK
2022.08.28. - 2022.09.04.
 
 1. Megköszönjük mindazoknak, akik a templombúcsúnk megünneplésével kapcsolatban bármi módon segítettek, közreműködtek, köszönjük a sütemény adományokat. Isten fizessen meg minden segítő szándékot! 
 2. Az „Egy nap az Úrért” szentségimádást szeptember 1-én, csütörtökön, reggel 8-tól este 22 óráig tartjuk az Avilai Nagy Szent Teréz-templomban.
 3. Szeptember 1-én 17:00 órakor egyháztanács ülést tartunk az Avilai Szent Teréz plébánián. Minden egyháztanácstag jelenlétére számítunk
 4. Szeptember 2-án elsőpéntek lesz. 17 órától a Szent Mónika közösség tartja imaalkalmát. A Jézus Szíve litániát 17.45-től tartjuk.
 5. Szeptember 3-án elsőszombat lesz. 17:45-től a lorettói litániát imádkozzuk az Avilai Nagy Szent Teréz-templomban.
 6. Szeptember 4-én elsővasárnap lesz:
  a 9 órai diákmisén tartjuk a Veni Sanctet, amelyben a tanév kezdetén a hitoktatásért, hittanosokért, családjukért, hitoktatókért is imádkozunk és kérjük a Szentlélek segítségét a közös munkánkhoz. Ebben a szentmisében megáldjuk a gyermekeket, a tanodás és oratorista gyermekeket. Táskákat és tanszereket az oltár elé kérjük elhelyezni szentmise előtt. Jöjjünk minél többen!
  17 órától a Rózsafüzér Társulat ünnepélyes titokváltása lesz, majd ezután a szentségimádást végezzük az Avilai Nagy Szent Teréz-templomban.
 7. Szeptember 5-én hétfőn:
  16 órától szentmise lesz a kórház kápolnájában.
  18 órakor a szentmise az altemplomban lesz megtartva a szokott rend szerint. A mise előtt rózsafüzért imádkozunk elhunyt szeretteinkért.
 
Heti szentjeinkről, egyházi ünnepeinkből
 
Hétfőn: Keresztelő Szent János vértanúsága emléknapja
Szombaton: Nagy Szent Gergely pápa és egyháztanító emléknapja.
 
Végül szeretettel köszöntjük a héten névnapjukat, születésnapjukat és egyéb fontos évfordulójukat ünneplő kedves testvéreinket!