Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Évközi 32. hét

2022.11.08

Évközi 32. hét, 2022. november

 

 

 

 

 

 

 

 

HIRDETÉSEK
2022.11.07. - 2022.11.13.
 
 
 1. Vasárnap 17 órától a Rózsafüzér Társulat ünnepélyes titokváltása lesz, majd ezután szentségimádást végezzük az Avilai Nagy Szent Teréz-templomban.
 2. VÁLTOZÁS! November 7-től az esti szentmisék időpontja 17 órára módosul, a rózsafüzér imádságot 16:15 órától imádkozzuk!
 3. November 7-én hétfőn:
  16 órától szentmise lesz a kórház kápolnájában,
  17 órakor az altemplomban lesz megtartva a szokott rend szerint. A mise előtt rózsafüzért imádkozunk elhunyt szeretteinkért.
 4. SZALÉZI SZENT FERENC halálának 400. évfordulója alkalmából akadémia indul- „Szalézi Szent Ferenc és Don Bosco” címmel előadás és beszélgetés sorozat lesz csütörtökönként 17 órától a Don Bosco Sportközpontban. Az első előadás november 10-én csütörtökön lesz. Témája: „Don Bosco felfedezi és példaképül választja Szalézi Ferencet”. Előadó: P. Ábrahám Béla SDB igazgató. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket és minden érdeklődőt.
 5. November 11-én pénteken 12 órától 16 óráig SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk a Szent Család-templom Szűz Mária-kápolnájában. Hívjuk és várjuk a kedves híveket a csendes elmélkedésre.
  - 15 órakor az Irgalmasság rózsafüzér közös imádságára.
  - 16 órától a Szent Mónika-közösség tartja imaalkalmát. Az ima alatt szentgyónásra van lehetőség. 
  - A Jézus szíve litániát 16:45-től tartjuk.
 6. November 12-én férfi zarándoklat lesz. Kérjük, aki szeretne részt venni, november 9-ig jelentkezzen Ferenc atyánál vagy a sekrestyében.
 
 
Heti szentjeinkről, egyházi ünnepeinkből:
 
Szerdán: a lateráni bazilika felszentelésének ünnepe, 
Csütörtökön: Nagy Szent Leó pápa és egyháztanító emléknapja,
Pénteken: Tours-i Szent Márton püspök emléknapja,
Szombaton: Szent Jozafát püspök és vértanú emléknapja lesz,
 
 
Végül szeretettel köszöntjük a héten névnapjukat, születésnapjukat és egyéb fontos évfordulójukat ünneplő kedves testvéreinket!