Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

hirdetések 30. évk. hét

2021.10.23

           Évközi 30. hét

 

24. ÉVKÖZI 30. VASÁRNAP

 

 

 

900

 

 

1030

 

1800

 

 

Szt.Cs.: Laboda Józsefné halálának 9. évfordulójára , élő és †családtagjaiért

 

Szt.Cs.: BORÍTÉKOS MISESZÁNDÉK

 

Av.Sz. Ter.:  Áldott emlékű szeretteinkért

25. Hétfő

Szent Mór püspök

1800

Szt.Cs.: †Juhász János , Boxi atya lelkiüdvéért

26. Kedd

 

1800

Av.Sz.Ter.: †Mária lelkiüdvéért

27. Szerda

 

1800

Szt.Cs.: †Édesanya és nagymama halálának 7. évfordulójára, Spisák Lászlóné Ilona

28. Csütörtök

Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok

1800

Av.Sz.Ter.:Negrutz és a Szenór család †tagjaiért.

Szent Júdás tiszteletére hálából

29. Péntek   

Boldog Rua Mihály

1800

Szt.Cs.: †Bakos Józsefné Piroska lelkiüdvéért

30. Szombat          

 

1800

Av.Sz.Ter.: †Nagyszülőkért

31. ÉVKÖZI 31. VASÁRNAP

 

 

900

 

 

1030

 

 

1800

 

Szt.Cs.:†Horváth Lászlóért, neje Katalinért és †Keresztszülőkért

 

Szt.Cs.: (†) Erzsébet és Klára, élő és †családtagjaiért

 

Av.Sz. Ter.: Horváth, Broda, Sneider, Cseri és a Bazsó családok élő és †családtagjaiért

 

 

          

 

HIRDETÉSEK

 2021.10.24.- 10.31. 

 1. Kedves Testvérek! Kedves Hölgy híveink! Szeretettel hívom és várom Önöket, október 27-én, szerdán 16,30-kor a Szent Család templomba, találkozásra, beszélgetésre.

 

 1. A 24 órás szentségimádást október 28-án, csütörtökön, reggel 8-tól péntek reggel 8-ig tartjuk az Avilai Szent Teréz templomban. Várjuk különösen azok jelentkezését, akik este 21 óra és reggel 6 óra között szívesen és szeretettel töltenének 1-1 órát a Szentségi Jézus mellett. Az éjszakai időre való tekintettel, főleg férfitestvéreink jelentkezésére számítunk. Ha nem lesz új jelentkező éjszakára, akkor csak csütörtökön este 10 óráig lesz szentségimádás.

 

 1. Kedves Férfi híveink! Szent József évében, október 29-én, pénteken, szeretettel hívlak és várlak benneteket az esti szentmisére, amelyet Boldog Rua Mihály megemlékezésére tartunk a Szent Család templomban, utána kis beszélgetésre.

 

 1. Halottak napja és mindenszentek alkalmából urnatemetőnk nyitva tartását megtekinthetik faliújságunkon és az urnatemető bejárati ajtaján. A virágokat a halottak napjára való tekintettel október 30. – november 7. között lehet az urnahelyek előtt hagyni. A cserepes virágokat 8-án a templomtérben fogjuk elhelyezni. Nyomatékosan kérem a hozzátartozókat, hogy gyertyát NE gyújtsanak az urnatemetőben. Használják az elektromos gyertyát, illetve elektromos mécsest kérhetnek a felügyeletet teljesítő testvérünktől. Gyertyát a bejárati ajtón kívül elhelyezett tartón lehet csak gyújtani!

 

 1. Kérjük a kedves hívek segítségét az urnatemető felügyeletének biztosításában. Feliratkozni a sekrestyében lehet.

 

 1. November 1-je, Mindenszentek napja, parancsolt Főünnep. A szentmise látogatás kötelező.

Reggel 9 órakor a Szent Család templomban tartunk szentmisét, Mindenszentek Főünnepe tiszteletére, a temetői ökumenikus szertartást a kazincbarcikai temetőben 16 órától végezzük. Sírkő megáldásra a temetői szertartás után van lehetőség, ennek összege 3000 Ft, de akiknek ez az összeg problémát jelent, a sírkövet azoknak is megáldjuk. Este 18 órakor pedig az Avilai Szent Teréz templomban lesz szentmise.

 

 1. Előre hirdetjük, hogy november 2-án, kedden, Halottak napján 18 órakor a szentmise az Altemplomban lesz megtartva, előtte 17,15-től rózsafüzért mondunk. A szentmisében megemlékezünk, elhunyt szeretteinkről és imádkozunk értük. Ezen a napon az Avilai Szent Teréz templomban nem lesz szentmise.

 

 1. November 3-án, szerdán délután 16 órától a Don Bosco Sportközpontban előadást tart, majd este 18 órától a Szent Család templomban, szentmisét mutat be Böjte Csaba atya. Sok szeretettel hívjuk és várjuk a kedves híveket, és az érdeklődőket.

 

 1. Novembertől az Avilai Szent Teréz templomban, kedden a szentmise előtt 17,30-tól, csütörtökön reggel 7 órától, a Szent Család templomban pedig szerdán 17,30-tól az Egyház hivatalos imáját, a Zsolozsmát imádkozzuk.

Heti szentjeinkről, egyházi ünnepeinkből:    

 • Hétfőn, Szent Mór püspök emléknapja,
 • Csütörtökön, Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok ünnepe,
 • Pénteken, Boldog Rua Mihály emléknapja lesz.

 

Végül szeretettel köszöntjük a héten névnapjukat, születésnapjukat és egyéb fontos évfordulójukat ünneplő kedves testvéreinket.