Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Karácsonyi ünnepség a kurityáni Speciális Iskolában

2017.01.07

2016.12.20-án készülődés lélekben, szeretetben…..Halmozottan hátrányos helyzetű, sérült gyerekekhez megyünk. A kurityáni Speciális Iskola igazgatója, Koncz Árpád meghívott minket karácsonyi műsorukra. Persze az ajándékok becsomagolva lapulnak a kocsiban, tele van az autó. A gyerekek félszegen, de annál nagyobb örömmel köszöntenek. Csókolom, Kati néni, csókolom, Éva néni.... gyertek gyerekek! Nagy buzgalommal segítenek felhordani az ajándékokat.

karacsony_kurityan_b.jpgMár várnak a műsorral, mi is bekapcsolódunk. Van, aki gitáron kíséri a gyerekek énekét. Sni-s gyerekek – karácsony – hallgatva az előadást könny szökik a szemünkbe. Szeretetre éhes gyerekek, egymás és a jó Isten szeretetére. Béke, boldogság és csönd költözik a szívünkbe, a szeretet csöndje. Elhalkulnak körülöttünk a zajok, „már” csak Mária, a kis Jézus a pásztorok és az angyalok vesznek körül.

Köszönjük a pedagógusoknak, nevelőknek, hogy ilyen szívhez szólóan tudták megeleveníteni – a gyerekek által – a Megváltó születésének misztériumát!

Útravalóul a gyerekek ölelését s az Igazgató Úr jókívánságait visszük magunkkal, ne csak 3 nap legyen ez a szeretet és boldogság a szívetekben, hanem vigyétek a következő évre is!

Köszönjük!

Koós József, karitász munkatárs

 

A mappában található képek előnézete Karácsony a kurityáni speciális iskolában