Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Katolikus Karitász napok Kazincbarcikán 2018.11.17-18-án

2018.11.26

karitasz_napok_2018_b1.jpgA ráhangolódás után a kazincbarcikai családsegítős előadónk szólt arról, hogy mitől, milyen belső jellemzőktől válik igazi családdá a család. Azután a több, mint negyed százados tapasztalattal rendelkező CSÉN képzői kezdték el interaktív beszélgetés sorozatukat a fiatalok két csoportjában. Közben karitász csoportunk munkatársai az adminisztráció mellett az étkezések előkészítésében tüsténkedtek.

 

 

 

karitasz_napok_2018_b2.jpg A szentmise és a finom ebéd után még két interaktív foglalkozás következett. A fiatalok a kiértékelésben rögtön kérdezték, hogy mikor lesz a következő ilyen találkozó, mert egyesek unalmas előadásokra számítottak, de várakozásuk szerencsére nem igazolódott.

 

 

 

 

 

 

         18-án, vasárnap a Szent Család templomban szentmisék között komoly kis színdarabot láthattunk Szent Erzsébet életéről, amire az oratórium keretében készültek a fiatalok. karitasz_napok_2018_b3.jpgA szép előadás előtt és után a világhírű magyar szent asszonyra való emlékezés keretében Szent Erzsébet kenyerét kapták a templomba jövő és távozó testvérek. Délután még a hajléktalanok is részesülhettek a nap örömteli ajándékából. Köszönjük Istennek és minden támogatónak, aki lehetővé tette ezt a két napos, tartalmas ünneplést!

 

A mappában található képek előnézete Katolikus Karitász napok Kazincbarcikán 2018.11.17-18-án