Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Vártuk- vártuk - ....és mindig várjuk !!!!!

2019.02.18

katolikus_bal_1b.jpgS azon túl, hogy újfent találkozunk ismerősökkel, akikkel a mindennapok során alig, vagy keveset, megállapítjuk, hogy Tompa István kántor úr haja fehérebb lett, de intenzitása és előadása az ifjúsággal és anélkül is magasfokú, és feledhetetlen!

 

Megállapítjuk, hogy az ifjúsági énekcsoport újabb 365 napos „körutazáson” vett részt, mennyit változtak, felnőttebbek lettek, s mekkora többlet énektudással örvendeztetnek meg minket!

Hálás szívvel köszönjük mindezt!!

 

A zeneszolgáltató mindig ugyanaz, Csongor, és büszkén mondjuk az új vendégeinknek is, hogy most is Ő, és mindig kifogástalan a repertoárja, mindig igényt kielégítően válogatja össze zeneszámait, mindenki megtalálja magának a talpalávalót. Úgy tűnik, mintha csak „itt” csak „akkor” és csak „nekünk” szólna minden egyes dallam !

 

Jót mulattunk az érdekes és „cseles” módon összeállított totó kérdések megválaszolásakor, és nagyon örültünk, hogy volt jó megfejtés,  és annak  eredményeként értékes  ajándék.

A tombola sorsolása mindig igazi „showműsor”!

 

Megértettük János atya hiányát ( „igazoltan volt távol” sajnos) , de jó volt látni, hogy plébánosunk és a szalézi rendtestvérek is igazán, önfeledten jól érzik magukat, és ez a nap igazán a szórakozásé!

DE: - pontosan emiatt nem szabad elfeledkeznünk arról a háttérben folyó, nagyon aktív-kitartó-pontos-precíz szervező munkáról,  amit a Karitász két oszlopos  tagja Begovné Katika és Jancsurákné Éva végez  az ő segítőikkel együtt!!!

 

Mondhatnánk a sablont:   - ez a rendezvény nem jöhetett volna létre, vagy nem ilyen minőségben -  ha ŐK nem  így  tennék vállalásaikat !

 

Sok-sok köszönet és hála nekik  ezért !

 

Ez a nap – egy újabb esztendeig -  feledhetetlen lesz !

Az 5-ös asztal valamennyi vendége nevében írtam e sorokat:

 

Szabó Éva, Dédestapolcsány

 

A mappában található képek előnézete Katolikus bál 2019